VIP Service Aftale

Uvisheden omkring serviceomkostninger og vedligeholdelse er en stor bekymring for mange bilejere. Med en serviceaftale, er du sikret tryghed i forhold til reparationer på bilen.

Efter mange år med salg af Mercedes-Benz og specielt på vores klassiske biler, har vi erfaret at uvisheden omkring serviceomkostninger og vedligeholdelse, har været et stort problem for mange af vore kunder.
Med nutids sparetider er det vigtigt for kunderne at have det “store overblik”, man ønsker gennemsigtighed med alt hvad der i fremtiden kan blive en stor økonomisk post.

Dette er grunden til at vi hos MB Classic / Slangerup Auto Import, har valgt at lancere en ny type sikkerhed for dig som handler brugte biler.

Hvad er en service- & forsikrings garantiaftale VIP, og hvad er fordelene?

En serviceaftale er din sikkerhed for en altid velkørende bil, der tilmed aldrig kommer til at koste dig mere end aftalens pris.


Hvis bilen får et nedbrud (En trækaksel der knækker) skal du blot få bragt bilen op til os, så laver vi bilen uden at du får en regning med hjem.

Eksempel

En Mercedes-Benz C 180 årgang 2012
Bilen køre max. 15.000 km. på et år.

Pris for serviceaftale pr. mrd.: 699,00 kr. = I alt på et år : 8.388,00 kr. 

I løbet af året kunne der eksempelvis opstå følgende udgifter:


Udgifter dette år: Stadig kun: 8.388,00 kr. !

Skulle alle de ovennævnte reperationer være faktureret havde dette års udgifter været ca.: 28.000 kr.

Hvad koster en service- & forsikrings garantiaftale VIP ?

Prisen på en service & forsikring garantisaftale afhænger af det årlige kørselsbehov samt hvilken Mercedes-Benz model man har.

Ring for tilbud.

Ved at vælge en serviceaftale kan man kortlægge sine udgifter til bilen - uden overraskelser!

Hvad dækker aftalen ikke?

Nedenfor har vi lavet en eksempel liste over det som ikke dækkes af MB Classic VIP Service & tryghedsaftalen.

Hvad sker der hvis jeg kører for mange kilometer?

Hvis du kører flere kilometer end antaget og skal dækkes af aftalen, vil du blive opkrævet 1,25 kr. + moms pr. overkørte kilometer.


Det vil sige at hvis du køre 1.000 km mere end forventet vil du modtage en faktura på 1.250 kr. + moms, på denne måde kan en afvigelse i kørselsbehovet tilpasses aftalen. En anden løsning er at man kontakter os, hvis man bemærker en markant ændring i sit kørselsbehov og får tilpasset aftalen til et af vores andre trin i prisoversigten.

0
For Mange Kilometer

Dækaftale med til en mindre merpris!

Som tilvalg til serviceaftalen kan der for en mindre merpris, tilvælges en dækaftale, så du samtidigt kan køre sikkert i din velfungerende bil.

Dæk aftalen omfatter:


Prisen for dækaftalen starter ved 150 kr. pr. mrd. og varierer alt efter størrelse og dæk kvalitet.  

Kan min bil bare få en service- & forsikrings garantiaftale VIP ?

Når man køber en bil hos MB Classic vil den i de fleste tilfælde være klar til at få en Serviceaftale, dette gælder dog ikke på de meget prisbillige biler, samt afhentnings bilerne.

Hvis man ønsker at få en serviceaftale på en bil man i forvejen ejer, skal den ind på vores værksted og blive kontrolleret. Det kan forekomme at der er nogle ting der skal skiftes inden aftalen kan påbegyndes.

Hvordan får jeg denne aftale service- & forsikrings garantiaftale VIP ?